YogaVayu logga
  Lisa Hammar
  Eszter Toth Simon
  Annelie Alexander
  Karolina Palmberg
  Frank Dövle
  Anne Brolén
  Lina Lanestrand
  Josefin Svedberg
  Pernilla Uhrström
  Cathrine Eckhoff
  Mr. Phanupan Paoheng

Info om oss som arbetar i Yogavayus lokaler


Lisa Hammar
Lisa Hammar

Lisa äger och driver YogaVayu hälsocenter med alla fantastisk lärare och behandlare.
"Min vision är att alla som hittar till oss ska få med sig lugn, balans, inspiration, styrka, välmående, mod och nya kunskaper med sig hem.
Jag är glad och tacksam att så många kunniga personer jobbar här. Var och en med stor kärleksfull vilja att hjälpa andra att må bra och hitta balans i livet."

Lisa är i grunden utbildad ingenjör, arbetat som It-konsult, med många år av träning och tävling inom lagsport i bagaget. 2005 kom hon för första gången i djupare kontakt med yogan som förändrade hennes liv.
2008 startades YogaVayu med en intention att sammanföra och inspirera människor att skapa välmående och balans i livet.
"Jag vill ge alla människor det yogan och meditationen har gett mig. Djup tillit och mod att skapa och stå kvar i det som är viktigt och välgörande för dig och din omgivning".

Jag är utbildad Psykosyntes samtals coach sedan 2010 (2 år Humanova). Åker kontinuerligt till Indien för att fördjupa mig in i mitt inre, där alla svar finns, genom yoga/meditation/föreläsningar.
Utbildad yoga och meditations-lärare sedan 2008. Medicinskyoga lärare steg 1,2,3 mot stress och utbrändhet 2010.

Du kan boka Lisa för grupper att arrangera hälsodagar, föreläsningar, coaching, yoga och meditation. Individuellt kan du boka psykosyntes coaching, StressReducerande och Balanserande Process (SRBP), personlig träning-yoga, Efter många års yogande och mediterande har Lisas förmåga att läsa av andras kroppar och energier utvecklats. Hon utvecklar nu en metod - SRBP, för att rensa blockeringar känslo-, fysiska och mentala kroppen för att frigöra det egna livsflödet för inre självläkande.
Läs gärna om fantastiska behandlingar som gjorts, se feedback under behandlingar där kan du även boka tid.

Lite info alla som jobbar under Yogavayu´s tak:

Porträtt på medarbetare


Eszter Simon Toth
är auktoriserad hudterapeut, medlem i SHR Sveriges Hudterapeuternas Riksorganisation (följer deras riktlinjer och innehar behandlingskadeförsäkring). Hon har en gedigen utbildning som även är godkänd internationellt av CIDESCO.
På Yoga Vayu erbjuder hon ansiktsbehandlingar, Frans o bryn färgning, vaxning. Eszter: "Har man problemhy så har jag en bra teknik o produkter att avlägsna orenheter. Har man mogen hy så kan jag hjälpa med revitaliserande hyaluronsyra eller kemiska peels behandlingar. Jag arbetar med Gilda Cosmetic proffesionellt hudvårdsmärke. Välkomna!"

Annelie Alexander
jobbar hos oss på måndagar håller i år Vinyasaklasser.
Annelie är vår YogaTuneUp expert , massera dig själv och hitta trigger punkter med YogaTuneUp- bollar. Håll utkik efter YogaTuneUp klasser under event och lär dig mer om hur du kan använda YogaTuneUp bollarna.
Dagtid arbetar Annelie som hälsoutvecklare på kommunen och driver en egen yogastudio.

Karolina Palmberg
Karro är beteendevetare och jobbar till vardags som projektledare, föreläsare och coach på tjejzonen. Hon är utbildad Kundalini- och medicinsk-yoga lärare och här på onsdagar kvällar.
Du kan boka in individuell coaching för ungdom med Karro. Kontakt via kontakt sidan.

Anne Brolén
Anne är yogalärare Hatha flow, Global Yoga och Yin. jobbar på olika hälso och träningscenter, hon är även utbildad som PT-tränare och löpcoach. På YogaVayu håller jag kursen Våga Yoga torsdagarkvällar, som passar dig som är nybörjare eller bara tycker om att yoga i ett lugnt tempo. "Jag vill att min yoga ska vara lekfull, tillåtande och tillgänglig."

Lina Lanestrand
Lina är här på torsdagar och fredagar och behandlar genom coaching, energi medicin och kraniosakral terapi. Kontakt info under behandlingar.

Josefin Svedberg
De senaste tio åren har Josefin praktiserat och arbetat med yoga världen över, både som fotojournalist och lärare. "Personligen utövar jag främst Yin, fysisk Vinyasa samt mycket meditation och andningsövningar men jag har provat det mesta inom yoga. För mig är det viktigt att klasserna är utformade efter individen och att man har möjlighet att utvecklas på sin egen nivå." Hos oss håller Joefin iår Yin&Yang och Vinyasa Core & More klasser.

Pernilla Uhrström
Pernilla är nyexaminerad yogalärare, hållare kortare kurser och vikarierar på YogaVayu hälsocenter.
Hon är ute på företag och föreningar instruerar i yoga för YogaVayu. Just nu håller hon i Hatha yoga klasser.

Cathrine Eckhoff
Cathrine jobbar på onsdagar. Hon är diplomerad massageterapeut och frisksvårdskonsult vid Axelssons gymnastiske institut och certifierad av branscherådet Svensk massage. Innan hon utbildade sig till massageterapeut jobbade hon som socionom och skolkurator. Just nu tar Cathrine paus från att massera p.g.a en operation.

Mr. Phanupan Paoheng
Massageterapeut med mer än 20 års erfarenhet, akademisk examen och certifikat från Wat Po i Bangkok, Thailand. Phanupan brinner för att hjälpa dig och ger terapeutiska eller avstressande massagebehandlingar med kombination av flera massagetekniker. Han är egenföretagare sedan 8 år tillbaka och gör även hem och företagsbesök i hela Stockholm. Phanupan finns hos oss på Lördagar. Du kan boka Phanupan online. Se under: Behandlingar


Yogavyu symbol

YogaVayu skapar livsglädje och inspirerar till nuet.