YogaVayu logga
  Lisa Hammar
  Annelie Alexander
  Karolina Palmberg
  Frank Dövle
  Anne Brolén
  Lina Lanestrand
  Pernilla Uhrström
  Cathrine Eckhoff

Info om oss som arbetar i Yogavayus lokaler


Lisa Hammar
Lisa Hammar

Lisa äger och driver YogaVayu hälsocenter med alla fantastisk lärare och behandlare.
"Min vision är att alla som hittar till oss ska få med sig lugn, balans, inspiration, styrka, välmående, mod och nya kunskaper med sig hem.
Jag är glad och tacksam att så många kunniga personer jobbar här. Var och en med stor kärleksfull vilja att hjälpa andra att må bra och hitta balans i livet."

Lisa är i grunden utbildad ingenjör, arbetat som It-konsult, med många år av träning och tävling inom lagsport i bagaget. 2005 kom hon för första gången i djupare kontakt med yogan som förändrade hennes liv.
2008 startades YogaVayu med en intention att sammanföra och inspirera människor att skapa välmående och balans i livet.
"Jag vill ge alla människor det yogan och meditationen har gett mig. Djup tillit och mod att skapa och stå kvar i det som är viktigt och välgörande för dig och din omgivning".

Jag är utbildad yoga och meditations-lärare sedan 2008. Medicinskyoga lärare steg 1,2,3 mot stress och utbrändhet 2010.
Psykosyntes samtals coach sedan 2010 (2 år Humanova) och åker kontinuerligt till Indien för att fördjupa mig in i mitt inre, där alla svar finns, genom yoga/meditation/föreläsningar.

Du kan boka Lisa för grupper att arrangera hälsodagar, föreläsningar, coaching, yoga och meditation. Individuellt kan du boka psykosyntes coaching, StressReducerande och Balanserande Process (SRBP), personlig träning-yoga, Efter många års yogande och mediterande har Lisas förmåga att läsa av andras kroppar och energier utvecklats. Hon utvecklar nu en metod - SRBP, för att rensa blockeringar känslo-, fysiska och mentala kroppen för att frigöra det egna livsflödet för inre självläkande.
Läs gärna om fantastiska behandlingar som gjorts, se feedback under behandlingar där kan du även boka tid.

Lite info alla som jobbar under Yogavayu´s tak:

Porträtt på medarbetare

Annelie Alexander
jobbar hos oss på måndagar och onsdagar och håller i år Vinyasa,- yinyoga klasser.
Annelie är vår YogaTuneUp expert , massera dig själv och hitta trigger punkter med YogaTuneUp- bollar.
Dagtid arbetar Annelie som hälsoutvecklare på kommunen och driver en egen yogastudio.
Du kan boka in individuell PT-yoga med Annelie. Kontakt via kontakt sidan.

Karolina Palmberg
Karro är beteendevetare och jobbar till vardags som projektledare, föreläsare och coach på tjejzonen. Hon är utbildad Kundalini- och medicinsk-yoga lärare och här på onsdagar kvällar.
Du kan boka in individuell coaching för ungdom med Karro. Kontakt via kontakt sidan.

Frank Dövle
Frank jobbar hos oss på tisdagar eftermiddag och kväll med wellness-, shiatsu-, energimassage och reiki healing. Du kan boka tid hos Frank genom att gå in på behandlingar-menyn.

Anne Brolén
Anne är yogalärare Hatha flow, Global Yoga och Yin. jobbar på olika hälso och träningscenter, hon är även utbildad som PT-tränare och löpcoach. På YogaVayu håller jag kursen Våga Yoga torsdagarkvällar, som passar dig som är nybörjare eller bara tycker om att yoga i ett lugnt tempo. "Jag vill att min yoga ska vara lekfull, tillåtande och tillgänglig."

Lina Lanestrand
Lina är här på torsdagar och fredagar och behandlar genom coaching, energi medicin och kraniosakral terapi. Kontakt info under behandlingar.

Pernilla Uhrström
Pernilla är nyexaminerad yogalärare, hållare kortare kurser och vikarierar på YogaVayu hälsocenter.
Hon är ute på företag och föreningar instruerar i yoga för YogaVayu. Just nu håller hon i Hatha yoga klasser.

Cathrine Eckhoff - klassisk massör
Cathrine jobbar på onsdagar. Hon är diplomerad massageterapeut och frisksvårdskonsult vid Axelssons gymnastiske institut och certifierad av branscherådet Svensk massage. Innan hon utbildade sig till massageterapeut jobbade hon som socionom och skolkurator. Kontakt info och bokning under behandlingar.


Yogavyu symbol

YogaVayu skapar livsglädje och inspirerar till nuet.